Webvisum: Eenvoudig captcha's oplossen - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Webvisum: Eenvoudig captcha’s oplossen

apr 13

Heb jij soms te maken met Captchas wanneer je een acount wil aanmaken op een forum of een andere online dienst. Soms is het mogelijk om deze afbeeldingen door een audio bestand te laten vervangen. Echter laat de verstaanbaarheid hier van erg te wensen over. Er bestaat een heel eenvoudige oplossing om dit probleem te omzeilen. Het gaat hier om de plugin webvisum voor de browser mozilla firefox. Steven legt je in deze podcast uit hoe je te werk moet gaan om deze plugin te installeren en te gebruiken. Indien je opmerkingen hebt over deze podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *