Paypal deel 2: geld overschrijven naar een Paypal acount - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Paypal deel 2: geld overschrijven naar een Paypal acount

apr 26

In onze reeks rond Paypal zijn we aanbeland bij het tweede deel. In het voorgaande deel hebben we een paypal acount aangemaakt. In deze aflevering beschrijft Daan hoe je eenvoudig geld overschrijft van een zichtrekening naar je paypal acount. Indien je opmerkingen hebt over de podcast kan je die op deze pagina kwijt of kan je ons bereiken via het contactformulier.

 

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

  1. Diane /

    Hey jongens, deze PayPal uitleg was weer heel interessant. Ik vroeg me al langer af hoe dat moest met PayPal. Jullie uitleg is ook op het niveau hoe ik het zelf zou doen en leren. Weerom proficiat en bedankt. diane

  2. Diane /

    Hey jongens, deze PayPal uitleg was weer heel interessant. Ik vroeg me al langer af hoe dat moest met PayPal. Jullie uitleg is ook op het niveau hoe ik het zelf zou doen en leren. Weerom proficiat en bedankt. diane

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *