REVA: Dottie - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

REVA: Dottie

apr 28

Op 25, 26 en 27 april was er in Gent de twee jaarlijkse REVA beurs. Steven ging er voor ons een oor te luister leggen. Ben je op zoek naar een goedkoop hulpmiddel? Of heb je dure behoeftes maar een klein budget? De website van dottie kan je misschien verderhelpen. Vanaf mei lanceren zij een platform waar je als blinde en slechtziende zowel tweedehandsmateriaal­ kan aanbieden als verkopen. Momenteel bieden zij ook een chatsite aan voor mensen met een functiebeperking. Deze site vind je hier. De site voor tweedehandsmateriaal is vanaf mei te bereiken via deze link. Als je opmerkingen hebt over de podcast dan kan je die op deze pagina kwijt.

 

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *