Reva: Anders Lezen deel 2 - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Reva: Anders Lezen deel 2

mei 03

Zoals beloofd is hier deel 2 van onze Anders Lezen podcast vanop de Revabeurs. In dit gedeelte hebben we het met Hans Van De Voorde van Transkript Vzw vooral over het aanbieden van tijdschriften. Dit zijn zowel de gewone tijdschriften zoals Humo en Dag allemaal als tijdschriften voor blinden en slechtzienden. Ook hebben we het nog even over de problemen met auteursrechten over het aanbieden van boeken in België en hoe dit verbeterd zou kunnen worden. Indien je opmerkingen hebt over de podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *