Reva: Dictatronics - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Reva: Dictatronics

mei 05

We sluiten deze korte reeks in verband met de Revabeurs af met een programma waarmee je makkelijk je gesproken teksten, brieven en e-mails kan laten neerschrijven via de pc. Dictatronics is de naam van dit product, en Werner geeft er meer uitleg over. Indien je een opmerking hebt over de podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Hoi Daan en Steven

    Ik heb net ook eens geluisterd naar deze podcast. Ik werk met Dragon Naturally Speak versie 11 en ik kan daarmee mp3-teksten laten uitschrijven (dat is een menu-optie), en hij plaatst dan zelf leestekens en hoofdletters hoor. Doe ik niet voor mijn schoollessen maar dat kan dus wel perfect voor een DVD waar veel getoond wordt en enkel een begeleidende stem bij is. Zo heb ik dus een opname laten uitschrijven van een DVD rond diabetes; 11 pagina’s en na 2x herlezen en de DVD herbeluisteren, had ik alle fouten er wel uitgehaald. Dat foutenpercentage viel ook goed mee! Ik vind het dus ook heel gemakkelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *