Foobar2000: Een toegankelijke en uitgebreide audioplayer - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Foobar2000: Een toegankelijke en uitgebreide audioplayer

mei 21

Er bestaan heel wat programma’s om muziek op je windows computer af te kunnen spelen. De meest bekende zijn Windows Media Player, Winamp en Itunes. In deze podcast bespreekt Daan een iets onbekender alternatief, maar daarom niet minder goed. Het gaat om het programma Foobar2000. Het is een erg toegankelijke, uitgebreide en lichte audioplayer. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van de podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *