DVD audio extractor: Eenvoudig audio van dvd's rippen - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

DVD audio extractor: Eenvoudig audio van dvd’s rippen

mei 26

Onze gebruikersgroep heeft niet zoveel nood aan dvd’s. Daarom is het soms makkelijk om enkel de audio er vanaf te halen en deze bijvoorbeeld te branden op een cd’tje of te zetten op een Daisyspeler. Audio van dvd’s halen kan perfect en eenvoudig met dvd audio extractor. Je kan er de audio van dvd’s mee rippen naar verschillenden audioformaten. Je verneemt er meer over in de volgende podcast. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud kan je deze op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *