Facebook deel 1: Een facebook acount aanmaken - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Facebook deel 1: Een facebook acount aanmaken

mei 28

Facebook: iedereen kent het, maar hoe werkt onze gebruikersgroep er het best mee? In deze reeks proberen we je hierop een antwoord te geven. In deel 1 leren we alvast hoe een facebook account aan te maken. Indien je opmerkingen hebt over de podcast kan je die op deze pagina kwijt.

 

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

  1. Ivo /

    Hallo, prachtig initiatief mbt Facebook.

    • eMarcel Van Gool /

      Heb met belangstelling de twee podcasts over Facebook beluisterd. Zou het mogelijk zijn om in één van de volgende afleveringen wat dieper in te gaan op het verwijderen van berichten? Het lukt me wel om mails via fb te sturen en te ontvangen, maar niet om ze nadien te verwijderen. Bedankt alvast.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Facebook deel 2: Vrienden toevoegen en persoonsgegevens wijzigen | Tech-Touch - [...] het eerste deel in onze reeks rond facebook, waar we het aanmaken van een facebookacount bespraken, leggen we in…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *