See Munkey 3d head tracking headset deel 1: Unboxing - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

See Munkey 3d head tracking headset deel 1: Unboxing

mei 29

Op de markt van audiogames is er de voorbije 20 jaren heel wat verandert. Aanvankelijk konden personen met een visuele beperking enkel spellen spelen die tekst gebaseerd waren zoals Zork. Geleidelijk aan kwamen er echte audiogames op de markt zoals:

Shades of Doom en

GMA tank commander.

De besturing van deze games verliep meestal via het toetsenbord. De laatste jaren komen er ook geleidelijk games op die te besturen zijn met de muis.

Nu is er echter een nieuwe wijze van game input in ontwikkeling. Het gaat hierbij om een zogenaamde 3D headtracking headset onder de naam See Munkey. Wij waren een van de eerste 20 die een exemplaar konden bemachtigen. We hebben hem laten overkomen uit de Verenigde Staten. Daan geeft in deze eerste podcast rond de See Monkey een korte omschrijving van het doel van het toestel en doet ook de unboxing van het exemplaar dat hij in zijn brievenbus vond. Indien je opmerkingen hebt over deze podcast kan je die op deze pagina kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *