Uitbreiding krantenaanbod Kamelego Vzw: Bert Paepen van Pyxima - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Uitbreiding krantenaanbod Kamelego Vzw: Bert Paepen van Pyxima

dec 10

De software van de audiokrant wordt geleverd door pyxima. Dit is een bedrijf dat is gegroeid uit de schoot van de universiteit van Leuven. Ze richten zich op projecten met een maatschappelijk nut. Met hun kennis van de technologie willen ze de levenskwaliteit van mensen verbeteren, zoals het ter beschikking stellen van de digitale boeken en de audiokrant. Bert Paepen, founder van Pyxima, gaf meer uitleg hierover tijdens de viering van het nieuwe krantenaanbod van Kamelego Vzw.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *