Les Amis Des Aveugles: Eurodetector voor muntstukken - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Les Amis Des Aveugles: Eurodetector voor muntstukken

dec 12

Kerst en Nieuwjaar komen er weer aan. Dat betekent pakjestijd. Steven ging voor jullie wat ideetjes opdoen bij Les Amis Des Aveugles en testte er een aantal kleinere hulpmiddeltjes uit. Een eurodetector voor briefjes kenden jullie al uit onze vorige podcasts, maar er bestaat er ook één voor de muntstukken. Edith gaf meer uitleg en die kan je hier beluisteren. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *