Smartconnect: de nieuwe smartphone van Kapsys - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Smartconnect: de nieuwe smartphone van Kapsys

dec 29

Kapsys, de producent van de Kapten Mobility, heeft een nieuwe smartphone uitgebracht. Hij draagt de naam “smartconnect”. Je kan zowel kiezen voor de invoer met een touchscreen als voor de invoer met gewone toetsen en hij is gebaseerd op Android. We hadden er een gesprekje over met Tim van Optelec en Werner van Integra. Hiermee sluiten we onze reeks in verband met de Brailletechbeurs 2013 af. Indien je vragen hebt over deze podcast, dan kan je die hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *