mp3 tag: zet je muziek op je daisyspeler of iphone op volgorde - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

mp3 tag: zet je muziek op je daisyspeler of iphone op volgorde

mrt 14

Als je muziek op je iphone of Daisyspeler zet worden de namen van artiesten herkend aan de hand van de ID Tags. Vaak verloopt dit goed maar het kan gebeuren dat je artiesten door elkaar staan en dus niet goed alfabetisch gerangschikt zijn. Mp3 tag biedt hiervoor de oplossing door de mogelijkheid om die tags te wijzigen op de manier die jij wilt. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *