Rivo, deel 2: instellingen en gebruik - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Rivo, deel 2: instellingen en gebruik

mrt 17

In dit gedeelte over de Rivo tonen we je eerst nog een belangrijke instelling. Vervolgens schakelen we over naar het gebruik ervan. We tonen je hoe je heel eenvoudig een sms”je stuurt met de rivo zonder je iphone hiervoor te gebruiken. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

  1. Davy Cuppens /

    Hoi Steven, alweer een knappe verhelderende podcast! Een zaak zou ik wel nog kort vermeld hebben in deze podcast, als beginner heb ik me hier ook ff op vastgelopen dat is, hoe we 2 dezelfde letters tikken wat toch vaak voorkomt in sms berichtjes. Als je bv. het woord hallo wilt tikken tik je hal in en dan 3 keer r2 of l2 om een nieuwe letter te plaatsen die onder eenzelfde toets hoort.
    Groetjes

  2. Davy Cuppens /

    Hoi Steven, alweer een knappe verhelderende podcast! Een zaak zou ik wel nog kort vermeld hebben in deze podcast, als beginner heb ik me hier ook ff op vastgelopen dat is, hoe we 2 dezelfde letters tikken wat toch vaak voorkomt in sms berichtjes. Als je bv. het woord hallo wilt tikken tik je hal in en dan 3 keer r2 of l2 om een nieuwe letter te plaatsen die onder eenzelfde toets hoort.
    Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *