Scan teksten via je Iphone met de knfb reader - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Scan teksten via je Iphone met de knfb reader

okt 03

Met de Knfb Reader van Sensotec kan je door middel van de camera van je iphone snel en eenvoudig gedrukte teksten scannen. Gaande van brieven over recepten tot lesmateriaal. Wij namen de proef op de som en testten hem voor jullie uit. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

 

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

4 reacties

 1. Igor Devinck /

  Zeer goede informatie over de knfbReader. Ik zelf heb hem overlaatst ook gekocht en ik moet zeggen met de hulp van een ScanStand ( met extra licht ) die ik online kocht is het herkennen van rekeningen en cursussen veel nauwkeurig.

  Hiermee heb ik zelf sinds dat ik de App gekocht heb mijn scanner niet meer meoten gebruiken.

  Graag zou ik willen dat er nog de mogelijkheid komt om beter te exporteren en bestanden te delen men vrienden.

  Kortom voor een fractie van wat het kost om een scanner en OCR software aan te schaffen heb je met deze app al genoeg mist je een stand (bv. StandScan) hebt.

 2. Igor Devinck /

  Zeer goede informatie over de knfbReader. Ik zelf heb hem overlaatst ook gekocht en ik moet zeggen met de hulp van een ScanStand ( met extra licht ) die ik online kocht is het herkennen van rekeningen en cursussen veel nauwkeurig.

  Hiermee heb ik zelf sinds dat ik de App gekocht heb mijn scanner niet meer meoten gebruiken.

  Graag zou ik willen dat er nog de mogelijkheid komt om beter te exporteren en bestanden te delen men vrienden.

  Kortom voor een fractie van wat het kost om een scanner en OCR software aan te schaffen heb je met deze app al genoeg mist je een stand (bv. StandScan) hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *