de nieuwe daisyspeler en mp3-speler/recorder van Olympus: de dm7 (deel 1) - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

de nieuwe daisyspeler en mp3-speler/recorder van Olympus: de dm7 (deel 1)

okt 06

Olympus heeft een nieuwe mp3/daisyspeler en recorder, namelijk de dm7 die onder andere door de firma Integra wordt geleverd. Anderhalf jaar geleden kon je hier al een podcast horen van zijn voorganger, de dm5. In dit eerste gedeelte bespreken we de verschillen tussen deze 2 toestellen en overlopen we kort de nieuwigheden in de dm7. Meer info of vragen kan je onderaan deze pagina kwijt, en ook via mail.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

6 reacties

 1. leuk als intro. Wel moet Daan mij eens komen uitleggen waar hij die 4 hoeken rond die cirkel vindt. lol

 2. leuk als intro. Wel moet Daan mij eens komen uitleggen waar hij die 4 hoeken rond die cirkel vindt. lol

 3. Jordy /

  Hallo

  Het is zeker een mooie intro. Maar ik denk dat je nu toch de PLEXTALK Pocket hebt beschreven. In de handleiding van het apparaat stond dat er naast de vierpuntsdruktoets maar 2 knoppen waren, aan elke kant één. Ik heb het apparaat wel nog niet vast gehad, dus ik kan het mis hebben. Desalniettemin is dit een goede intro en als je het heel de tijd zo doet, dan zal deze reeks veel succes kennen.

  Ik sta trouwens op het punt om dit toestelletje te kopen, dus deze reeks komt net op het juiste moment.

  Groetjes, Jordy.

  PS: Ik hoop dat er snel nieuwe delen bijkomen.

 4. Jordy /

  Hallo

  Het is zeker een mooie intro. Maar ik denk dat je nu toch de PLEXTALK Pocket hebt beschreven. In de handleiding van het apparaat stond dat er naast de vierpuntsdruktoets maar 2 knoppen waren, aan elke kant één. Ik heb het apparaat wel nog niet vast gehad, dus ik kan het mis hebben. Desalniettemin is dit een goede intro en als je het heel de tijd zo doet, dan zal deze reeks veel succes kennen.

  Ik sta trouwens op het punt om dit toestelletje te kopen, dus deze reeks komt net op het juiste moment.

  Groetjes, Jordy.

  PS: Ik hoop dat er snel nieuwe delen bijkomen.

 5. Jordy /

  Sorry voor de snelle reactie. Ik was wat in de war. Hoeronder wil ik het juist doe

 6. Jordy /

  Sorry voor de snelle reactie. Ik was wat in de war. Hoeronder wil ik het juist doe

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *