Verneem meer over de nieuwe Vocatex, een voorleesloep met hd scherm - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Verneem meer over de nieuwe Vocatex, een voorleesloep met hd scherm

okt 14

Met Johan van de firma Kobavision hadden we het over de nieuwe vocatex. De Vocatex is een voorlezende beeldschermloep met hd scherm. Je kan er teksten mee vergroten en foto’s mee bekijken. Bovendien leest de nieuwe versie nog beter voor dan voorheen. Meer uitleg vind je hieronder terug. Dit toestel is overigens ook deze week te bezichtigen op de Brailletechbeurs 2014 in Brussel. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *