zoek de realtime doorkomsten van je bus of tram op met Mijnlijn - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

zoek de realtime doorkomsten van je bus of tram op met Mijnlijn

okt 19

Het gebeurt wel eens dat het openbaar vervoer vertraging heeft. Met de app van Mijnlijn kan je perfect zien wanneer de bus of tram van de vervoersmaatschappij De Lijn daadwerkelijk gaat komen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet nodeloos lang te wachten aan een halte als je van thuis uit vertrekt. Luister hieronder hoe de app voor onze gebruikersgroep in z’n werk gaat. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *