haal zelfstandig geld af met een toegankelijke geldautomaat - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

haal zelfstandig geld af met een toegankelijke geldautomaat

mei 19

Bankautomaten met een aansluiting voor een hoofdtelefoon komen dezerdagen gelukkig meer en meer voor. Dat is goed nieuws voor onze gebruikersgroep, want door middel van deze bankautomaten kunnen ook wij zelfstandig geld afhalen en het saldo van onze rekeningen opvragen. Het leuke is dat bij het aansluiten van de oortjes of hoofdtelefoon het scherm volledig zwart wordt zodat alleen wij met de automaat kunnen werken. Wij namen de proef op de som en testten zo’n geldautomaat uit. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *