Livescore: volg de scores van alle voetbalwedstrijden - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Livescore: volg de scores van alle voetbalwedstrijden

feb 11

Met de app van Livescore kan je steeds de scores van de wedstrijden van de Belgische, Nederlandse en alle andere voetbalcompetities volgen. Je kan er zelfs voor kiezen om meldingen te krijgen telkens wanneer er iets gebeurt in een bepaalde wedstrijd. Ook kan je wedstrijden aan je favorieten toevoegen en opstellingen bekijken zodat je helemaal niets hoeft te missen. Alhoewel de app hoofdzakelijk is bedoeld voor voetbalwedstrijden kan je er ook nog andere sporttakken in terugvinden. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die hier stellen.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Dieter Dhanyns /

    Beste
    Ik beluisterde net de podcast over de Livescore app. Die gebruik ik ook sinds augustus dit jaar. Er werd verteld dat je geen competities aan de favorieten kunt toevoegen. Dat kan wel. Je moet gewoon dubbel tikken op de competitie die je wilt toevoegen en dan heb je daar “add to favorites”. Wat wel niet gebeurt, is dat je dan meldingen krijgt van de gehele competitie. Je moet per wedstrijd aanduiden of je ze wilt volgen. Wil je wel meldingen van de hele competitie kan je beter de Forza app gebruiken. Die is best doenbaar.
    Groeten
    Dieter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *