herbekijk alle VRT programma's met VRT Nu - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

herbekijk alle VRT programma’s met VRT Nu

mrt 09

Via de website van VRT Nu kan je zowat alle programma’s bekijken en herbekijken die onlangs zijn uitgezonden op de verschillende VRT netten. In deze podcast tonen we je hoe je een VRT profiel aanmaakt en maken we je wegwijs in de verschillende methodes om programma’s te bekijken. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Diane Van den Bergh /

    Hoi, ik vond nu pas tijd om de podcast te beluistren, vanwege mijn werk. Ik vond het een hele goeie uitleg rond vrt nu, want ja, ik was er geïnteresseerd naar en ik wist niet goed, is dit nu een app waar ze het over hebben of een website. Ik ben blij met deze uitleg, want zo kan ik al eens zaken bekijken die mij door tijdsgebrek of door een andere uitzending bvb op vtm, ontschoten zijn. Erg bedankt Steven. Fijn dat je het even hebt voorgedaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *