World Around Me: ontdek welke faciliteiten er in je buurt zijn - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

World Around Me: ontdek welke faciliteiten er in je buurt zijn

jul 27

Als je reist en op onbekend terrein bent weet je graag welke faciliteiten er allemaal in de buurt zijn. Youssri beschrijft daarom de app World Around Me. De categorieën die deze app je geeft zijn heel ruim: van eten en drinken tot benzinestations en kerken. Als je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die kwijt op onze site of op onze Facebookpagina.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

  1. Rita Vercauteren /

    Duidelijke uitleg van de app maar als ik de app wil gebruiken ben ik verplicht de camera toegang te geven, doe ik dat niet dan blijft de app mij er steeds om vragen. Met de camera aan krijg ik geen info meer over de gevraagde categorie met de VO. Hoe zou dat komen.

    • admin /

      Hallo Rita, heb je op de lijstweergaveknop gedrukt? Doe je dat niet, dan krijg je geen info.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *