Payconiq by Bancontact, deel 1: een account aanmaken, een bankrekening en een kaart toevoegen

aug 06

Met Payconiq By Bancontact betaal je zowel in winkels als aan je vrienden op een eenvoudige manier. De apps Payconiq en Bancontact zijn samengesmolten tot één app. Dit biedt meer mogelijkheden en voordelen. In deel 1 van deze reeks toont Steven hoe je een account aanmaakt. We voegen ook een bankkaart en een rekeningnummer toe. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je Steven een mailtje sturen via steven@tech-touch.net
Of je stelt je vraag op de site of op onze Facebookpagina.

2 reacties

  1. Liliane Steyaert /

    Heel interessant en goed uitgelegd.

  2. Hoi,

    Ik heb me willen registreren op de app maar krijg op het einde dat mijn bank niet in de lijst is. Nochtans hoorde ik in de podcast de naam van mijn bank vallen hoe kan dit?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *