Daisylezer, deel 1: algemene functies en boeken toevoegen - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Daisylezer, deel 1: algemene functies en boeken toevoegen

sep 20

Daisylezer is een app van de organisatie Passend Lezen. Je vindt er duizenden luisterboeken op terug in Daisyformaat. In dit eerste gedeelte bespreken Daan en Steven de hoofdfuncties van de app. Ook tonen we je hoe je een boek toevoegt. Indien je vragen hebt over deze podcast, dan kan je Daan een mailtje sturen via daan@tech-touch.net of je stelt je vraag op de site of op onze Facebookpagina.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Marcel Van Gool /

    Interessante demonstratie. Mij lukt het helaas al een hele tijd niet meer om boeken te retourneren. Terloops, die meldingen over onderhoud van de site en dergelijke, kun je verwijderen. Elke melding bevat ook een link, waarmee je de melding kunt wissen. Het is goed om dat te doen. Anders wordt je er te pas en onpas aan herinnerd dat er nog meldingen zijn, die intussen al lang tot het verleden behoren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *