Plextalk Linio: deel 1 - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Plextalk Linio: deel 1

sep 25

De Plextalk linio biedt het beste van twee werelden. Het is vooral een daisyspeler waarmee je daisyboeken kunt beluisteren. Je kan de boeken zowel streamen als downloaden. Daarnaast kan je er podcastsz en webradio mee beluisteren en er tekstboeken mee laten voorlezen. Voicememo’s maken en opnames van hoge kwaliteit maken behoren eveneens tot de mogelijkheden. In dit eerste deel leggen we uit hoe het toestel eruit ziet en schakelen we het toestel al even in. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je Daan een mailtje sturen via daan@tech-touch.net of je stelt je vraag op de site of op onze Facebookpagina.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Kristina /

    Zeer nuttige en leuke podcastreeks!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *