tips and tricks in verband met de iphone: deel 1 - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

tips and tricks in verband met de iphone: deel 1

okt 02

Er zijn zo van die trucjes op de iphone die misschien niet iedereen kent. In dit eerste deel van deze reeks doen we er een aantal uit de doeken. Zo verneem je hoe je knoppen kan labellen,, hoe je je startscherm ordent en hoe je apps verwijdert of verplaatst op dezelfde pagina of naar een andere pagina. Als je zelf voorstellen hebt voor een tweede deel van deze reeks dan mag je die altijd laten weten via de site, onze mailing list of onze facebookpagina. Voor vragen in verband met deze podcast kan je daar uiteraard ook terecht.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Michel Veys /

    interessante podcast. Als slechthorende kan ik wel de uitleg moeilijk volgen zoals het verplaatsen van apps naar een andere pagina. Misschien kan de tekst met de uitleg op de site gezet worden? Het geluid van de iPhone en de uitleg worden tegelijk gegeven en het ene is storend voor het andere.
    Ik heb nog een voorstel voor een andere podcast. Hoe gaat het copieren en plakken van tekst in zijn werk.
    Dit zou bijvoorbeeld handig zijn als je meerdere malen je e-mailadres moet invullen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *