Clew: een revolutionaire indoor navigatie app - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Clew: een revolutionaire indoor navigatie app

okt 05

Clew is een revolutionaire indoor navigatie app. Steven toont je hoe je er binnenskamers routes mee kan opnemen zodat je je route nadien zelfstandig met behulp van de app kan afleggen. Je wordt begeleid door middel van geluiden en aanwijzingen. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je Steven een mailtje sturen via steven@tech-touch.net
Of je stelt je vraag op onze site of op onze facebookpagina.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

3 reacties

  1. Chris karreman /

    Clew app uitgeprobeerd in groot gebouw met vele verdiepingen trappen etc. Prachtige app om je weg terug te vinden. Compliment voor de tech touch boys voor de vele mooie podcasts en de moeite en tijd die erin zit.

  2. Roger de wolf /

    Lijkt me toch niet de app van de toekomst..veel te omslachtig. Dan denk ik dat met blutoothbakens meer te doen valt in ziekenhuizen etc. Trouwens zoals claw bestaat er al iets maar dat werkt aders, eerder op gps denk ik. Weet helaas de naam niet meer. Grotjes rogerps bedankt team voor de podcasts, heb er al veel van opgestoken :o)

  3. Luc Sterckx /

    Veelbelovende app lijkt me, ga ik zeker uitproberen. Iemand een idee of er iets bestaat waarmee je je iPhone aan je hals kan hangen met een touwtje zodat je je handen kan vrijhouden? Of zou die dan te veel gaan wiebelen? Dank voor het werk dat jullie inde podcasts steken. Super handig die podcasts van jullie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *