Plextalk Linio, deel 3: effectief gebruik en verschillende afspeelvormen - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Plextalk Linio, deel 3: effectief gebruik en verschillende afspeelvormen

dec 20

In deel 3 van de multifunctionele daisyspeler plextalk linio gebruiken we dit toestel effectief om diverse soorten audiobestanden af te spelen. Daan plaatst wat media op het toestel, legt de afspeelfuncties uit, en bespreekt hoe je tussen die afspeelvormen navigeert. Als je verdere vragen hebt over deze podcast, dan stel je die op onze site, op onze Facebookpagina, of op onze Yahoo group. Of je stuurt Daan een mailtje via daan@tech-touch.net

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *