Telegram: chat veilig met vrienden en familie - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Telegram: chat veilig met vrienden en familie

jan 07

Charlotte bespreekt de app van Telegram. Dat is een app die je zoals WhatsApp laat chatten met familie en vrienden door middel van een internetverbinding. Maar Telegram biedt best wel wat voordelen ten opzichte van WhatsApp. Zo is een telefoonnummer wel vereist, maar door middel van gebruikersnamen hoeven andere gebruikers je telefoonnummer niet te kennen. Je hebt ook betere groepsgesprekken, meer updates en de app is ook te installeren op ipads en ipods. Ook is de kwaliteit van spraakberichten uitmuntend. Verdere vragen stel je rechtstreeks aan Charlotte via charlotte@tech-touch.net
Die vragen kan je ook stellen op onze site, op onze Facebookpagina of op onze Yahoo Group.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

5 reacties

 1. Chris Reinbergen /

  Zojuist telegram geinstalleerd, werkt prima in het nederlands.

 2. Patricia /

  Ik heb de app Telegram geïnstalleerd en bij mij is alles in het Nederlands bij het installeren werd er gevraagd om door te gaan in het Nederlands.tpatricia

 3. Charlotte (podcaster) /

  Na de app verwijderd en terug geïnstalleerd te hebben kreeg ik inderdaad ook de optie deze in het Nederlands te zetten. Ik ben, voor ik hem had verwijderd, eerst eens gaan kijken bij de taalinstellingen van de app, waar nog geen Nederlands bij stond. Maar na hem geherïnstalleerd te hebben, kon ik ook klikken op doorgaan in het Nederlands. Fijn dat ze deze optie hebben toegevoegd. Dit is er waarschijnlijk gekomen na een update, die er nog niet was toen ik deze podcast maakte.

 4. Timmy /

  Als ik in een groepschat zit, merk ik wel dat een zo pas verstuurd bericht door iemand soms even op zich laat wachten vooraleer het bij mij zichtbaar is, zou dit kunnen?

  • Timmy /

   Ik merk ook dat tussen het laatste weergegeven bericht en de knop stuur media drie lege elementen zitten, met andere woorden, als ik vanaf het laatste bericht naar rechts veeg, hoor ik drie keer niks, heeft nog iemand dit? Ik ben nog maar heel recent met de app aan de slag, dus sorry voor de vragen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *