Telegram: chat veilig met vrienden en familie

jan 07

Charlotte bespreekt de app van Telegram. Dat is een app die je zoals WhatsApp laat chatten met familie en vrienden door middel van een internetverbinding. Maar Telegram biedt best wel wat voordelen ten opzichte van WhatsApp. Zo is een telefoonnummer wel vereist, maar door middel van gebruikersnamen hoeven andere gebruikers je telefoonnummer niet te kennen. Je hebt ook betere groepsgesprekken, meer updates en de app is ook te installeren op ipads en ipods. Ook is de kwaliteit van spraakberichten uitmuntend. Verdere vragen stel je rechtstreeks aan Charlotte via charlotte@tech-touch.net
Die vragen kan je ook stellen op onze site, op onze Facebookpagina of op onze Yahoo Group.

2 reacties

  1. Chris Reinbergen /

    Zojuist telegram geinstalleerd, werkt prima in het nederlands.

  2. Patricia /

    Ik heb de app Telegram geïnstalleerd en bij mij is alles in het Nederlands bij het installeren werd er gevraagd om door te gaan in het Nederlands.tpatricia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *