Deliveroo: bestel eten uit de beste restaurants uit jouw omgeving - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Deliveroo: bestel eten uit de beste restaurants uit jouw omgeving

jan 16

Daan en Steven bespreken de app van Deliveroo. Die app zorgt ervoor dat je eten vanuit de beste restaurants in jouw omgeving thuis worden bezorgd. We tonen je hoe de app eruitziet, en uiteraard bestellen we ook een maaltijd. Indien je verdere vragen hebt over deze podcast, dan kan je die zoals steeds hieronder kwijt. Of je stuurt Daan een mailtje via daan@tech-touch.net

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. sinds een update begin juni leest VoiceOver heolaas de gerechten niet meer voor. Wel de prijzen en de eventuelee supplementen, maar het gerecht zelf dus niet. Helaas onbruikbaar geworden dus. Hebben jullie ook deze ervaring?
    Ik heb al gemaild naar het contactcentrum maar in de twee daaropvolgende updates voorlopig nog geen oplossing voor dit probleem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *