Folding At Home: strijd digitaal mee tegen corona of andere aandoeningen - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Folding At Home: strijd digitaal mee tegen corona of andere aandoeningen

apr 03

Onze nieuwe podcaster Roland heeft het over een zeer actueel thema: Folding at home. Dit is een wetenschappelijk programma dat gewone mensen in staat stelt hun computerkracht te doneren aan de wetenschap om op die manier ziektes zoals corona of kanker te kunnen voorkomen. Dit soort onderzoeken zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling van vaccins of medicatie. Roland legt je uit hoe je hier zelf aan kan deelnemen en er dus jouw steentje aan bijdraagt. Een minimum kennis van het Engels is wel noodzakelijk voor deze podcast. Verdere vragen over deze podcast stel je via info@tech-touch.net
Of je stelt je vraag hieronder, op onze facebook pagina of op onze yahoo group.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

2 reacties

  1. roland /

    voor diegenen die privacy belangrijk vinden: bij het aanmaken van een passkey is een email adres het enige dat er gevraagd wordt, en volgens mij, hebben wetenschappelijke doeleinden wel wat beters te doen dan spam te versturen, of mail adres lijsten te verkopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *