Envision: laat je alles voorlezen via de app of via google glasses - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Envision: laat je alles voorlezen via de app of via google glasses

apr 06

Daan had een interview met Ilse van Envision. Envision is een app op je smartphone die alles om je heen scant van beeld tot tekst, en dit voorleest in meer dan 60 talen. Maar sinds kort is de software ook beschikbaar voor Google glasses. Wat de extra opties zijn voor de Google Glasses verneem je eveneens in dit interview. Verdere vragen over deze podcast stel je hieronder. Of je stelt ze op onze yahoo group, op onze facebookpagina of via info@tech-touch.net

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Vanderkelen Marieke /

    Ik heb de app aangekocht voor 49 Euro en ik kan hem nu onbeperkt gebruiken. Hij werkt beter dan Seeing Ai maar dat mag natuurlijk wel want hij is betalend. Ik ben er zeer tevreden over. Ik zie het voordeel van de glasses nog niet echt in want de prijs is wel stevig!uuu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *