De Orcam: Een interview over de module die je bril slim maakt - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

De Orcam: Een interview over de module die je bril slim maakt

mei 03

We hadden het de voorbije weken al een paar keer over intelligente brillen voor het herkennen van teksten/objecten. Vandaag kijken we nog wat verder rond op deze markt. Daan had namelijk een interview met Michel Vloet, vertegenwoordiger van Orcam in de BeNeLux. Hij praat ons volledig bij over de functies van de Orcam 2. Hier kan je onder andere denken aan: tekstherkenning, barcode scanning, gezichtsherkenning…… Al deze herkenningsfuncties werken tevens volledig offline. Het moederbedrijf van Orcam, Mobile AI, is net als Google ook actief binnen de ontwikkeling van zelfrijdende auto’s. Als je vragen of opmerkingen hebt, contacteer ons gerust.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *