WhatsApp desktop, deel 2: chatberichten en gesproken berichten versturen - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

WhatsApp desktop, deel 2: chatberichten en gesproken berichten versturen

mei 08

Youssri en Daan presenteren deel 2 van de reeks over WhatsApp web/desktop. Hierin bespreken ze hoe je een chatbericht stuurt naar iemand. Je verneemt ook hoe je gesproken berichten kan versturen via deze applicatie. Ze vergeleken dit alles ook met verschillende browsers en met verschillende screenreaders. Verdere vragen stel je op ons forum. Mailen kan naar info@tech-touch.net of je gebruikt onze Yahoo group of onze Facebook Pagina.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *