Vtm go: (her)bekijk live en uitgesteld alle vtm-programma's - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Vtm go: (her)bekijk live en uitgesteld alle vtm-programma’s

mei 15

Sinds een tijdje is de app van de commerciële Vlaamse zender Vtm veel toegankelijker geworden voor onze gebruikersgroep. Steven bespreekt hoe je met deze app zowel live als uitgesteld programma’s kan (her)bekijken, hoe je door de catalogus bladert, en uiteraard hoe je een account aanmaakt. Verdere vragen stel je op ons forum of via mail naar info@tech-touch.net . Onze Facebook pagina en onze Yahoo group zijn ook nog steeds beschikbaar.

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *