de audio game Psycho Strike - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

de audio game Psycho Strike

mei 19

Kurt en Youssri bespreken de audio game Psycho strike. Dit spel voor de leeftijd van 16 plus heeft tot doel dat je je eigen criminele bende op kan zetten. Het spel is afkomstig van VG Storm. Er is een demo, maar je kan het ook kopen waarmee je dan extra functies kan gebruiken. Verdere vragen stel je op ons forum, via onze facebook pagina of via onze yahoo group. Mailen kan ook naar info@tech-touch.net

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Super goede podcast.
    Ik heb hier namelijk ook al een playthrough over gemaakt op m’n engelse kanaal dat ik een tijdje heb gehad. Als jullie die willen zien: https://www.youtube.com/playlist?list=UUNbcgG4B9D4DTtIOXrnjUqQ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *