Just Press Record: maak eenvoudig audio-opnames via je iphone - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Just Press Record: maak eenvoudig audio-opnames via je iphone

jun 07

Met de app Just Press Record kan je eenvoudig audio-opnames maken in verschillende formaten. Je kan er ook je audiobestanden mee bewerken. Ook kan je je opnames naar tekst omzetten. charlotte vertelt je er alles over. Verdere vragen stel je hieronder, op onze facebook pagina, op onze yahoo group of via info@tech-touch.net

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

5 reacties

 1. Walter /

  Ik ben tevreden over de app. Heb hem vandaag aan het werk uit de kunst!

 2. raoul claeys /

  Beste, Bedankt voor de uitleg. Het lijkt een interessante app. betreffende de opname had ik wel enkele een vragen. Is het mogelijk het niveau van de iPhone te verhogen? 2de en laatste vraag: Gelieve de snelheid op max 52 te zetten zodat een niet geroutineerd gebruiker makkelijker het resultaat kan volgen. alvast bedankt. Het lijkt me een toff app.

  • Charlotte (podcaster) /

   Beste Raoul
   Bedankt voor je feedback. Ik was inderdaad vergeten mijn spreeksnelheid te verlagen. Ik veronderstel dat je met max 52 de spreeksnelheid bedoelt? Bedoel je met je andere vraag dat het volume van de iPhone-spraak te stil stond? Of ging het over de inhoud van de Just press record app?
   In het geval van de iPhone had ik het volume bewust niet te luid gezet omdat de microfoon dit soms laat oversturen. Maar iets luider kan inderdaad misschien wel.
   Als het over de app-inhoud gaat, is het mogelijk je vraag wat te verduidelijken?
   Met vriendelijke groeten

 3. raoul claeys /

  Goede avond Charlotte,

  Sorry maar ik kan nuu pas reageren op je antwoord. Wat betreft de snelheid bedoel ik idd de spraaksnelheid die men kan instellen via de rotor. Wat vraag 2 betreft is het natuurlijk zoeken naar een juiste verhouding tussen jou stem en deze van de iPhone opdat er geen oversturing is. Luister zelf even naar enkele items van Steven of Danny. Waarmee ik zeker geen afbreuk doe aan jouw prerstaties. Het is enkel een hint. “Just press recorder” staat reeds een tijdje op mijn iPhone maar had er tot nu toe geen gebruik van gemaakt. Aan de hand van jouw tussenkomst ga ik het zeker uitteste. Groetjes, raoul

 4. Jordy Deweer /

  Hoi Charlotte en anderen
  De reden waarom de app 5 tabs toont, is waarschijnlijk te wijten aan een lege tab in de programmacode van de app: een kleine, maar niet onoverkomelijke fout die wel eens gemaakt wordet, als er geen coderevisie op een app wordt uitgevoerd. Dat is de enige reden die ik kan bedenken.
  Wat die zoekfunctie herindexeren betreft, kan ik je het volgende zeggen: een zoekfunctie werkt vaak via een soort database (een klein bestandje binnen in de app, die alle opnames op een bepaalde, technische manier bundelt). Als er iets misloopt bij het zoeken, kan je kiezen om te herindexeren. Dan worden alle bestanden 9lees opnames) opnieuw gescand en wordt die database opnieuw opgebouwd.
  Overigens: dankjewel voor de toffe/leerrijke podcast. Ik had al wel van de app gehoord, maar heb ze nooit echt aangekocht of ermee gespeeld.
  Erg leuk gedaan ook šŸ™‚
  Inderdaad het volume van je iPhone iets luider zou kunnen helpen šŸ™‚
  Groetjes, Jordy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *