Nmbs, deel 3: internationale ritten opzoeken, en treintickets boeken - Tech Touch Podcast | Tech Touch Podcast

Nmbs, deel 3: internationale ritten opzoeken, en treintickets boeken

jun 16

Julien en Youssri hebben nog een derde deel van de Nmbs reeks voor ons in petto. In dit deel bespreken ze hoe je internationale treintickets kan boeken. Uiteraard hoor je ook hoe je zo’n internationale treinrit opzoekt. Verdere vragen stel je hieronder. Onze Facebook pagina en onze nieuwe group op groups.io zijn hiervoor ook nog steeds beschikbaar. Mailen kan ook naar info@tech-touch.net

Beluister onze podcasts op: Spotify Apple Podcasts en Google Podcasts Volg ons ook op Facebook

Een reactie

  1. Interessant! Ik had het opgegeven met die website omdat het toch wel omslachtig is. Maar jullie hebben het duidelijk uitgelegd. En ik wist niet dat je de korting kon aangeven. Ik gebruik met veel plezier jullie vorige tip over dit onderwepr: de app Trainline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *